Populære reisemål i Polen

Finne Feriehus og leiligheter i Polen

Høydepunkter i Polen

  • Fantastiske gamle byer
  • Familievennlige badebyer
  • Mildt klima
  • Enkelt å komme til sjø og fjell

Den beste Feriehus og leiligheter i Polen

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 4 Personer i Darłowo, Vestpommerske Voivodskap
Feriehus til 4 Personer i Darłowo, Vestpommerske Voivodskap, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Darłowo, Vestpommerske Voivodskap, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Darłowo, Vestpommerske Voivodskap, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Darłowo, Vestpommerske Voivodskap, Bilde 4
mer...
Darłowo, Vestpommerske Voivodskap
Feriehus • 60 m² • 2 Soverom
8,4
(16 vurderinger)
3-room house 60 m2 on 3 levels. Simple and wooden furniture furnishings: open living room with satellite TV and radio. Small kitchen 7 m2 (4 hot plates, oven, microwave, electric coffee machine) with dining nook. Shower/WC. Upper floor: (steep stair), 1 large room with 3 beds (80 cm, length 200 cm). Exit to the balcony. Top floor: (steep stair), 1 room with sloping ceilings with 1 double bed. Balcony. Deck chairs (4). Facilities: Internet (WiFi). Reserved parking at the house. 1 pet/ dog allowed. The whole house is fineshed with wood. For your disposal: 4 deck chairs, parasol and windscreen...
fra kr 516 / natt
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 4
mer...
Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap
Feriehus • 37 m² • 1 Soverom
6,0
(2 vurderinger)
Dette feriehuset ligger på en felles tomt med to andre lignende, enkle feriehus i tre. Det har en beliggenhet på en liten høyde og i et feriesenter. Hver eiendom er egnet for 4 personer og er møblert med blandede møbler. Det er en overbygd terrasse, og innsjøen med utleie av vannutstyr ligger bare 250 meter unna. I nærheten av PMA800 og PMA801.
fra kr 621 / natt
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap, Bilde 4
mer...
Lake Narie, Ermelandskmasuriske Voivodskap
Feriehus • 37 m² • 1 Soverom
Dette feriehuset ligger på en felles tomt med to andre lignende, enkle feriehus i tre. Det har en beliggenhet på en liten høyde og i et feriesenter. Hver eiendom er egnet for 4 personer og er møblert med blandede møbler. Det er en overbygd terrasse, og innsjøen med utleie av vannutstyr ligger bare 250 meter unna. I nærheten av PMA800 og PMA799.
fra kr 621 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Polen som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Polen

kr 1 636til 2 des - 9 des
kr 2 063 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Polen

60%til 2 des - 9 des
72% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Polen

Herlige leiligheter ved strand eller fjell

Polen har blitt et viktig ferieland for nordmenn, med høydepunkter som den fantastiske byen Krakow og fjellene i sør til Gdansk og de morsomme badebyene i nord. Polakker er gjestfrie og stolte av sin lange historie, samtidig som landet på mange områder er svært moderne. Ferieleiligheter er det etterhvert blitt svært mange av, man finner flest i sør nær Krakow og langs Østersjøkysten i nord, men det er også et bredt utvalg i andre deler av landet.

Ferieboliger for hele familien

Polakkene er glad i storfamilien og ferieleilighetene er derfor godt tilrettelagt for både barn og foreldre. Mye av det som tilbys er relativt nytt og bygd etter at muren falt, men mange feriehus fra gamle dager er pusset opp og tilbyr nå moderne fasiliteter. Du finner mange leiligheter med hage og badebasseng og i nord er du sjelden langt fra en strand. I sør finner man enkelt en hytte i fjellene og det er stort utvalg i gjestehus og ferieboliger nær Krakow.

Polen har noen av Europas mest moderne kjøpesentere og du finner dem nesten overalt.

Plassering og orientering

Polen er nærmere enn mange tror, det går for eksempel mange ferjer fra Sør-Sverige. Det betyr at det er kort reisevei og i Polen er veinettet blitt kraftig forbedret de siste årene. Veiene er til tider bedre enn i Norge. Flytilbudet mellom Norge og Polen er enormt, der flere selskaper konkurrerer til byer som Gdansk, Warszawa og Krakow. En rekke andre polske byer står også på kartet fra diverse norske byer. Internt i Polen er det enkelt å få seg leiebil, men velger du kollektivt blir du positivt overrasket over utviklingen på togsiden. Dessuten går det busser omtrent overalt.

Polen både vinter og sommer

Kanskje ikke det Polen er mest kjent for, men landet har faktisk flere kjente vintersportssteder, som Zakopane i sør. Det betyr at det kommer snø om vinteren, men generellt er klimaet i landet mildere enn i Norge. Det er litt kjøligere i innlandet enn ute ved kysten, men til gjengjeld er det varmere i sør om sommeren. Polen må beskrives som relativt tørt, men en regnskur om høsten er ikke uvanlig.

Havnen i Gdańsk
Havnen i Gdańsk

Aktiviteter for reisende

Historiske byer

Polen har noen av Europas mest fascinerende byer, med Krakow som den mest unike av alle. Dette er den gamle hovedstaden som har en inntakt middelalderkjerne full av gamle monumentale bygg. Det er fortsatt Polens kulturelle og religiøse hovedstad, noe som betyr at det ofte foregår store arrangementer i Krakow, Paven var på besøk for kort tid siden! En annen fantastisk by, som er mindre kjent, er Torun. Denne byen har også en solid kjerne av bygninger og bymurer fra middelalderen. De fleste polske byer har pusset opp sin gamleby og er møteplasser for lokalbefolkningen.

Natur og badebyer

Polen er et jordbruksland som er relativt flatt, men det er mange perler innimellom. De mange innsjøene og elvene er oaser i innlandet og betraktes nesten som nasjonalparker. Langs Østersjøkysten er det lange hvite strender og badebyer som regjerer. Polske badebyer er fulle av liv og aktiviteter for hele familien og en av de beste er Sopot med sin lange brygge. Fjellene i sør er ypperlige for fotturer og sykkelturer om sommeren, og skiturer om vinteren

Hester som gresser på landsbygda i Polen
Hester som gresser på landsbygda i Polen

Topp 3 ting å gjøre i Polen

1. Gamlebyen i Krakow

Sentrum i gamlebyen er et av Europas største torg, som ser akkurat ut som det har gjort i flere hundre år, med det gamle rådhuset i midten. Rundt hele torget finner man utecafèer og her er det fullt av liv hele året. Men, de trange sjarmerende kobbersteinsgatene som går ut fra torget i alle retninger gir enda flere opplevelser, som slottet Wawel og den gamle jødiske bydelen Kazimierz, som er i ferd med å bli trendy.

2. Forstå den mørke historien

Ferie er også tid for å lære noe, og krigens galskap får man et brutalt møte med i konsentrasjonsleiren Auschwitz, ikke langt fra Krakow. Her kan man lære om en av de mest forferdelige episodene i vår nyere historie. Det er på ingen måte trivelig, men noe alle bør se og forstå, slik at vi aldri opplever noe lignende igjen.

3. Lokale spesialiteter

Noe av det mest polske man kan gjøre er å besøke en melkebar. Under kommunist-tiden serverte de næringsrik mat til en svært rimelig penge. Noen av dem eksisterer fortsatt og den nye varianten har litt sunnere mat, men er fortsatt billig. Et annet tips er den typiske retten Pirog, som man kan få i innbakt utgave bakt i steinovn. Det smaker himmelsk. Når det gjelder drikke er polakkene kjent for øl, men visste du at de er enda mer glade i kaffe? Antallet kaffebarer vil overraske deg.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i PolenBooking.com Feriehus og leiligheter i Polen
Airbnb Feriehus og leiligheter i PolenAirbnb Feriehus og leiligheter i Polen
Vrbo Feriehus og leiligheter i PolenVrbo Feriehus og leiligheter i Polen
Bookiply Feriehus og leiligheter i PolenBookiply Feriehus og leiligheter i Polen
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i PolenFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Polen
Abritel Feriehus og leiligheter i PolenAbritel Feriehus og leiligheter i Polen
HRS Feriehus og leiligheter i PolenHRS Feriehus og leiligheter i Polen
500+ til
© 2023 Holidu GmbH
·Imprint·Vilkår·Personvern