Finne Feriehus og leiligheter i Trysil

Høydepunkter i Trysil

 • Norges største vintersportssted
 • Varierte vinteraktiviteter
 • Praktfull natur
 • Varierte sommeraktiviteter
 • Lett tilgjengelig fra Oslo

Den beste Feriehus og leiligheter i Trysil

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Ljørdalen, Trysil
Feriehus • 50 m² • 2 Soverom
Vakker hytte ved Ljøratunet i Ljørdalen/Trysil, en av flere sammenhengende hytter. I umiddelbar nærhet til hytta finner du butikk, kanoutleie, snøscooterutleie og bensinstasjon. I Ljørdalen finner du en koselig kafé. Feriehuset ligger ved inngangen til Fulufjellet nasjonalpark, som strekker seg på begge sider langs grensen til Sverige. Her er det til og med laget sherpa-stier for å gjøre det lettere å komme seg inn i nasjonalparken. Om sommeren egner Ljørdalen seg godt for sykling. Ikke langt fra skiheisen er det en 500 meter lang sykkelrute som er spesielt anlagt for "sykling på sti". Ønsk...
fra kr 763 / natt
mer...
Trysilfjellet, Trysil
Feriehus • 137 m² • 5 Soverom
4,0
(11 vurderinger)
Fin hytte på solrik og åpen naturtomt med flott utsikt ned mot Trysil og Trysilelva. Parkeringsplass til 3 biler på selve tomten. Hytten har stor terrasse hvor du kan sitte ute og nyte utsikten. Det er utebod hvor en kan sette sykler, om man leier det, eller annet utstyr. Hytten er meget bra utstyrt med alle nødvendige fasiliteter og har alt på en flate, med stor stue og kjøkken i midten. Fint samlingspunkt rundt den koselige med peisen. Stuen er inndelt med to sofagrupper, hvor den ene gruppen har TV ( ny 42" tv og musikk annlegg med tilkobling til mp3/ipod. Totalt 5 soverom. 2 soverom i e...
fra kr 1 673 / natt
mer...
Trysilfjellet, Trysil
Feriehus • 350 m² • 10 Soverom
4,4
(3 vurderinger)
Som en del av vår Luxury Collection tilbyr dette hjemmet et ekstra nivå av luksus, for eksempel i form av mer plass og komfort, interiørdesign eller styling, arkitektur, møbler eller opplevelser.Denne eksklusive hytta i naturskjønne omgivelser på Fageråsen venter på deg!Hytta er koselig innredet og har plass til hele storfamilien eller vennegjengen. Spisestuen har store vinduer som gir rikelig med lys og en vakker utsikt over omgivelsene. Her kan dere alle samles til hyggelige måltider og i stuen kan dere samles til morsomme brettspill og hyggelige samtaler. Huset har også eget biljardbord ...
fra kr 2 629 / natt

Andre eiendomstyper i Trysil som kan være interessante:

Populære reisemål i Trysil

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Trysil

kr 5 197til 8 apr - 15 apr
kr 2 814 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Trysil

25%til 8 apr - 15 apr
50% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieleilighet og hytteutleie i Trysil

I Trysil er utvalget av ferieboliger innenfor to kategorier, ferieleiligheter i leilighetskomplekser eller enkeltstående hytter. Holidu har et godt utvalg av begge to. Er man bare er en eller to så er ofte en leilighet et godt valg, men skal man reise i en større gruppe kan det å leie seg en hytte være en god ide. En stor andel av boligene er utstyrt med både sauna og peis så komforten er generelt høy. Trysil er lite sted så de fleste av leiemulighetene er nære det man trenger. Hvis man velger å bo i Innbygda kan man finne gode spisesteder både langs hovedgata og i Løkjasvingen, flere av dem har uteservering om sommeren. Hvis du vil se gamle hus i tradisjonell Trysilstil finner du flere av dem i Løkjasvingen.

I 1942 trosset den banebrytende regissøren Rasmus Breistein den tyske okkupasjonen for å spille inn filmen Trysil-Knut om den myteomspunnende skiløperen med samme navn fra Trysil

Nyttig informasjon:

Hvordan komme seg til Trysil?

Det er to gode måter å komme seg til trysil på. Med bil, ved å kjøre riksveg 25 eller ved å ta trysilekspressen, en bussrute som går hele året fra Oslo, går innom Oslo lufthavn og ender opp i Trysil sentrum.

Klima i Trysil

Innbygda i Trysil ligger bare 360 m.o.h og Trysilfjellet er 1132 m.o.h på toppen. Selv om stedet ikke ligger så høyt, kan det likevel bli temmelig kaldt. Gjennomsnittstemperaturen er rundt 10 minusgrader i januar og februar. Om sommeren, i juni og juli, kan temperaturen stige opp til 20°-25°, en god norsk sommertemperatur.

Skiheis i Trysil
Skiheis i Trysil

Trysil om vinteren

Alpint og snowboarding

Trysil er først og fremst forbundet med vintersport og ferier om vinteren. Skianlegget som ligger opp mot Trysilfjellet er norges største med 31 skiheiser og 65 løyper som strekker seg til sammen utover 70 km. Det er ypperlig mulighet for både alpint ski kjøring og snowboarding. Skisenteret er også det mest populære i Norge blant familier, med familieområder midt inne i smørøyet av skianlegget.

Andre vinteraktiviteter

Trysil-knut arena er en 6 km ski- og skiskyting arena som det er mulig å bruke hvis man forhåndsbestiller. Det foregår også arrangementer der gjennom vintersesongen som som man kan delta i. Ellers går det over 100 km med langrennsløyper på og rundt Trysilfjellet. Det er også muligheter for off-pist kjøring i Trysil. Men det er best å leie en guide hvis man vil begi seg utpå det og selv ikke har stor erfaring om skredsikkerhet og off-pistkjøring.

Trysil om sommeren

Det finnes et stort utvalg av aktivitetsmuligheter i Trysil hvis man er der om sommeren. Man kan velge fra blant annet fisking, sykling, turgåing og ridning.

Fiske i Trysil

Rundt trysil kan du fiske i både Trysilelva eller Ljøra, ellers finnes det over 100 vann og småelver å fiske i så det er nok av muligheter. Fiskekort kan kjøpes på nett eller i de fleste sportsbutikker og bensinstasjoner. Det finnes også selvbetjente kortkasser ved Eltsjøen, Bittermarkvegen og Turistkontoret i Innbygda.

Sykkeltur

Trysil Bike Arena åpnet sommeren 2016 en ny 10km lang sykkelstiløype i tillegg til en eksisterende 800 meter lang ferdighets bane. Dette gjør Trysil til en perfekt destinasjon for familier som liker å sykle.

Fjellturer

Det finnes en rekke gode fjellturmuligheter rundt om i Trysil. Trysilfjellet, Støta, Skurufjellet og Lundkvassberget er fine turer som alle er med i Trysil topp 10. Hvis man går alle de 10 turene og klipper i et klippekort på alle toppene, kan man få et diplom fra Trysil turistinformasjon.

Golf i Trysil

Trysil golfklubb ligger tett inntil Innbygda og Trysil skisenter, fra banen har du god utsikt til både Trysilfjellet og Innbygda. Det er Norges beste fjell golfbane med 9 hull og 18 ulike utslag. Det finnes også muligheter for å spille tennis ved å leie en av de to tennisbanene som ligger ved golfanlegget, skulle man ønske det.

Skiheis opp Trysilfjellet
Skiheis opp Trysilfjellet

3 Trysil tips

1. Trysilsmellen

Trysilsmellen er arrangementet som følger med avsluttningen til skisesongen på sørsiden av Trysilfjellet, som er rundt midten av april. Det avholdes konserter opp i Knittsetra hvor alle med skipass kan komme. Hvis man ikke har skipass kan man også kjøpe egne konsertpass for arrangementet.

2. Nostalgi weekend

I begynnelsen av april arrangerer skisenteret i Trysil en retrohelg, hvor man stiller i retro skidresser og det spilles musikk fra 70- og 80-tallet. Det er konkurranser for best antrekk og stil, og det blir arrangert en nostalgi-buffè på kvelden.

3. Trysil 1132 Topprittet

Trysil 1132 Topprittet avholdes hvert år i begynnelsen av juli og er et sykkelritt som går opp 913 høydemeter fra Innbygda til toppen av Trysilfjellet. Løypa er totalt 13 km og er like mye en kamp mot seg selv som mot konkurrentene.

Feriereisemål i Trysil

Feriereisemål i nærheten

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i Trysil Booking.com Feriehus og leiligheter i Trysil
Airbnb Feriehus og leiligheter i Trysil Airbnb Feriehus og leiligheter i Trysil
Vrbo Feriehus og leiligheter i Trysil Vrbo Feriehus og leiligheter i Trysil
Bookiply Feriehus og leiligheter i Trysil Bookiply Feriehus og leiligheter i Trysil
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Trysil FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Trysil
Abritel Feriehus og leiligheter i Trysil Abritel Feriehus og leiligheter i Trysil
HRS Feriehus og leiligheter i Trysil HRS Feriehus og leiligheter i Trysil
500+ til
 1. Feriehus og leiligheter
 2. Norge
 3. Østlandet
 4. Innlandet
 5. Hedmark
 6. Trysil