Finne Feriehus og leiligheter i Lillehammer

Høydepunkter i Lillehammer

 • OL-byen fra 1994
 • Et mekka for vintersport
 • Mange aktiviteter for hele familien
 • Kultur og historie
 • Snøsikker destinasjon

Den beste Feriehus og leiligheter i Lillehammer

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 8 Personer i Lillehammer, Innlandet
Feriehus til 8 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 1
Feriehus til 8 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 2
Feriehus til 8 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 3
Feriehus til 8 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 4
mer...
Lillehammer, Innlandet
Feriehus • 84 m² • 4 Soverom
9,5
(4 vurderinger)
Dette vakre feriehuset vil gi deg fred og ro under ditt opphold på Sjusjøen. Takket være den vakre utsikten vil du definitivt føle deg hjemme i dette huset. Her kan du nyte en kopp kaffe om morgenen mens du forbereder deg til dagens utflukt. Hytta ligger i Høgfjellia, et rolig område mellom Sjusjøen og Nordseter. Rett utenfor inngangsdøren er det tilgang til langrennsløyper om vinteren og turstier og grusveier for sykling om sommeren. I Sjusjøen er det restauranter, butikker og mye mer. Ca. 30 minutter med bil fra hytta ligger OL-byen Lillehammer, hvor du kan oppleve Maihaugen, Lysgårdsbakk...
fra kr 1 310 / natt
Feriehus til 5 Personer i Lillehammer, Innlandet
Feriehus til 5 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 1
Feriehus til 5 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 2
Feriehus til 5 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 3
Feriehus til 5 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 4
mer...
Lillehammer, Innlandet
Feriehus • 50 m² • 1 Soverom
Koselig, familievennlig feriehus med kakkelovn, fjellutsikt og nærhet til en rekke utendørsaktiviteter.Velkommen til denne vakre trehytta i det fjellrike naturområdet Nordseter nordøst for Lillehammer. Det velutstyrte interiøret gir et sjarmerende inntrykk med sine trevegger og tak og innbyr til koselige brettspillkvelder med den knitrende lyden fra kakkelovnen i bakgrunnen. På solfylte dager kan du nyte morgenkaffen på verandaen mens du tenker på aktivitetene som ligger foran deg og innimellom skuer ut over det vakre landskapet.I Nordseter finner naturelskere ideelle forhold for spennende ...
fra kr 1 503 / natt
Feriehus til 6 Personer i Lillehammer, Innlandet
Feriehus til 6 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 1
Feriehus til 6 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 2
Feriehus til 6 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 3
Feriehus til 6 Personer i Lillehammer, Innlandet, Bilde 4
mer...
Lillehammer, Innlandet
Feriehus • 100 m² • 3 Soverom
Sjarmerende feriehus med rolig beliggenhet.Her kan du nyte ferien i fred og ro uten trafikkerte veier eller annen støy. Hytta ligger i en rolig del av Nordseter, hvor du kan nyte utsikten fra verandaen. Fra hytta kan du se ut mot Nevelfjell.Området byr på en rekke flotte stier for fotturer og sykkelturer. Det er også muligheter for fiske i fjellvann. Fra hytta er det mulig å gå til Nevelfjell, hvor du har utsikt mot Nordseter / Øyerfjellet. Dette er en tur som også er flott for de yngste i familien. Fra hytta er det et godt utgangspunkt for sykling og fotturer.Det er mange gode fiskevann i ...
fra kr 1 062 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Lillehammer

kr 1 813til 7 okt - 14 okt
kr 2 113 årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Lillehammer

43%til 7 okt - 14 okt
60% årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieboliger på Lillehammer

Ferieleiligheter i den olympiske byen

Lillehammer har lenge vært en trivelig by, med det var OL i 1994 som virkelig satte byen på kartet internasjonalt. På Lillehammer kommer du til en koselig småby omgitt av flott natur og et hav av muligheter for aktviviter, både sommer og vinter. I Lillehammer-regionen er det gode muligheter for overnatting. Her finner du fjellhytter, feriehus og leiligheter av ymse slag, som passer både for aktive voksne og kanskje enda mer aktive barn.

Ferieboliger i Winter Wonderland

Det er trivelig å bo midt i sjarmerende Lillehammer i en leilighet med hage og sauna. Eller hva med en ferieleilighet litt utenfor byen, med terrasse med flott utsikt og kort vei til shopping, museumsbesøk og cafè-liv. Alpinbakkene er aldri langt unna. Foretrekker du en mer tradisjonell fjellhytte, kan du bo nesten midt i skiløypene og stort mer norskt kan det vel ikke bli?

Historien i den kjente TV-serien Lillyhammer, med Steven Van Zandt, utspiller seg i nettopp Lillehammer

Plassering og orientering

Midt i Winter Wonderland

I Lillehammer og Gudbrandsdalen står aktivitetene i kø, sommer som vinter. Det er fem store skidestinasjoner i regionen, som sammen beskrives som Winter Wonderland. Kvitfjell, Skeikampen, Hafjell, Gålå og Sjusjøen kan alle skilte med mer snø enn de fleste andre skisteder i Norge og det er snøsikkert både for alpint og langrenn. Vintersesongen varer fra november til april.

Lillehammer, en ekte olympisk by

Alle i Norge husker, eller i hvert fall har hørt om, OL på Lillehammer i 1994. Et arrangement som var en braksuksess og ga byen en stor stjerne internasjonalt. Dette har forandret og forbedret livet i den lille småbyen for alltid. Men, denne trivelige byen har mer å by på enn OL-historie. Maihaugen er et av de mest populære utendørs museene i Norge og Lillehammer er også det nordligste anløpet for Mjøsas hvite svane, Skibladner. Sentrum er full av sjarmerende trehus og du finner et godt utvalg av cafèer og butikker og ikke minst en avslappende atmosfære.

Fjellhytte utenfor Lillehammer
Fjellhytte utenfor Lillehammer

Aktiviteter for reisende

Ta del i den olympiske følelsen

Lillehammer er for mange sportsinteresserte synonymt med vinter-OL i 1994, et stort og særdeles vellykket arrangement. Mange av anleggene som ble brukt i de olympiske lekene er fremdeles i bruk. De er åpne for alle, noe som gjør Lillehammer til et lite mekka for entusiaster av vintersport. Her kan du både gå på langrenn som de gjorde under OL. Du kan også suse avgårde i de samme alpinbakkene som verdenseliten konkurrerte i for over 20 år siden. En helt spesiell opplevele er bob- og akebanen, som ligger ute ved Hunderfossen. Det er en veldig spesiell følelse å suse nedover bakken i 100 km i timen.

Shopping og familieaktiviteter

Lilehammer er mer enn OL. I de mange sjarmerende gamle bygningene i sentrum finner du moderne shoppingstrøk med alt du trenger for kropp og sjel. Lillehammer har også mange museer og kultursentre. Et av de mest kjente er utendørsmuseet Maihaugen, men her finner du også Lillehammer Kunstmuseum og ikke minst Norges Olympiske Museum. En av barnas favoritter er Hunderfossen familiepark et lite stykke utenfor byen, men de små trives også godt i Lilleputthammer Familiepark og på Barnas gård.

Overblikk over Lillehammer
Overblikk over Lillehammer

Topp 3 ting å gjøre på Lillehammer

1. Stå på ski på Hafjell

Hafjell er en av Norges mest snøsikre destinasjoner, men stort utvalg av løyper som passer alle, uansett ferdighetsnivå. Skianlegget er kjent for å ha gode forhold fra november til april. I tillegg har Hafjell også et av landets største løypenett for langrenn. Du kan også gå på ski etter mørkets frembrudd med en lysløype på 7 kilometer. Det er i tillegg kort vei til flere andre skisentre.

2. Opplev historien på Maihaugen

Maihaugen er et av landets største utendørsmuseer. Her finner du norske hjem fra ulike tider og mange spennende utstillinger. På sommeren åpnes det opp i mange av husene og du kan gå inn og oppleve hjemmene til mennesker fra ulike tider. Ikke alt er gammelt, på Maihaugen kan du faktisk gjenoppleve 1900-tallet, altså et nostalgisk gjensyn med alle tiårene, der mange vil huske seg igjen. Dermed kan du gjenoppfriske barndomsminner sammen med familien din.

3. La barna slå seg løs i Hunderfossen Familiepark

Listen over aktiviteter i Hunderfossen Familiepark er lang. Hunderfossen er kjent som hele landets eventyrpark, og dette er en av de mest populære attraksjonene i Norge. Her kan du prøve rafting i flere frådende vannstryk eller oppleve det magiske Eventyrslottet. Hva med en tur med Il Tempo Extra Gigante eller gjenopplev noen av folkeeventyrene i Eventyrgrotta til Ivo Caprino. Du kan også se det gedigne Hunderfossen-trollet eller bli skikkelig våt i vannskliene i bassengområdet med mange leker for de minste.

Feriereisemål i nærheten

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i LillehammerBooking.com Feriehus og leiligheter i Lillehammer
Airbnb Feriehus og leiligheter i LillehammerAirbnb Feriehus og leiligheter i Lillehammer
Vrbo Feriehus og leiligheter i LillehammerVrbo Feriehus og leiligheter i Lillehammer
Bookiply Feriehus og leiligheter i LillehammerBookiply Feriehus og leiligheter i Lillehammer
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i LillehammerFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Lillehammer
Abritel Feriehus og leiligheter i LillehammerAbritel Feriehus og leiligheter i Lillehammer
HRS Feriehus og leiligheter i LillehammerHRS Feriehus og leiligheter i Lillehammer
500+ til
 1. Feriehus og leiligheter
 2. Norge
 3. Østlandet
 4. Innlandet
 5. Mjøsa
 6. Lillehammer