Feriehus & leiligheter i Algarve

Feriehus & leiligheter i Algarve

Søk blant 19 972 boliger i Algarve!

Finne Feriehus og leiligheter i Algarve

Høydepunkter i Algarve

  • Spektakulære strender
  • Avslappende atmosfære
  • Solrikt klima
  • Lokal mat og drikke
  • Sjarmerende gamle byer

Den beste Feriehus og leiligheter i Algarve

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i Alvor, Algarve
Ferieleilighet til 4 Personer i Alvor, Algarve, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Alvor, Algarve, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Alvor, Algarve, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Alvor, Algarve, Bilde 4
mer...
Alvor, Algarve
Ferieleilighet • 120 m² • 2 Soverom
Denne leiligheten desinfiseres ved hver utsjekking av et team av fagfolk, som et tiltak for å bekjempe covid-19. Den er utstyrt med alkoholgel for kundens sikkerhet. Leiligheten har 2 soverom og plass til 4 personer. Det er en koselig og fullt utstyrt bolig på 80 m². Den vender mot sør og er veldig solrik.I første etasje har vi det fullt utstyrte kjøkkenet med stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffemaskin, brødrister og vannkoker. I samme rom har vi spisestue og stue med TV, DVD-spiller og satellittmottaker. I denne etasjen har vi også et soverom og et bad med badekarI andre etasje er det...
fra kr 719 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Albufeira, Algarve
Ferieleilighet til 2 Personer i Albufeira, Algarve, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Albufeira, Algarve, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Albufeira, Algarve, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Albufeira, Algarve, Bilde 4
mer...
Albufeira, Algarve
Ferieleilighet • 50 m² • 1 Soverom
8,0
(32 vurderinger)
Den koselige Albufeira Beach Studio ligger i gamlebyen i Albufeira, nesten rett ved stranden, og er ideell for en ferie for 2 personer. Leiligheten har stue/spisestue med sovesofa for 2 personer, velutstyrt kjøkken og bad. Leiligheten har også Wi-Fi, klimaanlegg, vaskemaskin, TV, barneseng og barnestol. På den herlige sørvendte balkongen kan du spise en deilig frokost før du starter dagen. Nærmeste supermarked ligger 850 meter fra leiligheten (11 minutters gange). Du kan nå gamlebyen i Albufeira på 4 minutter til fots (300 m), hvor du finner restauranter, barer og kafeer. Den nærmeste stran...
fra kr 514 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Armacao De Pera, Algarve
Ferieleilighet til 2 Personer i Armacao De Pera, Algarve, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Armacao De Pera, Algarve, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Armacao De Pera, Algarve, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Armacao De Pera, Algarve, Bilde 4
mer...
Armacao De Pera, Algarve
Ferieleilighet • 30 m² • 1 Soverom
8,0
The former fishing village Armação de Pêra is today a popular vacation resort not only thanks to two beautiful beaches (Praia de Armação de Pêra and Praia Grande de Pêra), but also the lively promenade with a variety of stores, restaurants and bars which attracts many visitors from all over the world. Nevertheless, you can experience the authentic charm of the Algarve if you get a little off the beaten tourist path. Located on the outskirts of the old town, within walking distance of stores and the beach, Armação Beach Residence features the modernly furnished, 30 m² apartment "Armação Beac...
fra kr 331 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Algarve som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Algarve

kr 2 962til 1 jun - 8 jun
kr 3 099 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Algarve

33%til 1 jun - 8 jun
45% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter på Algarvekysten

Trivelige leiligheter ved sol og sjø

Spektakulær natur, rimelige priser og milevis med strender lokker mange til Algarvekysten, helt sør i Portugal. Dette er Europas utpost med sin helt egen kultur og historie, med utsøkt mat og drikke i koselig små landsbyer der Atlanterhavet møter Middelhavet. Ferieleiligheter kommer i mange størrelser og utgaver langs hele sørkysten av landet, med en overvekt rundt perlene Faro og Albufeira. Her kan du bo i alt fra tradisjonelle gjestehus til moderne ferielandsbyer.

Ferieboliger for familier og par

Algarve byr på både store villaer og intime rom på gjestehus og alt imellom. Her kan du overnatte i selvbetjente og typiske feriehus på Algarvekysten med flere badebassenger og hager. Mange leiligheter har balkong med utsikt over havet og stranden, og generelt er alle ferieleiligheter tilrettelagt for familier, gjerne med air condtion og eget kjøkken. Eller du kan bo i et tradisjonelt gjestehus der frokosten står på bordet hver morgen. Albufeira og Lagos er to av favorittene blant nordmenn og ligger begge langs kysten, men det finnes også ferieboliger i innlandet og i andre mindre byer.

Faro ble rammet av jordskjelv og en påfølgende tsunami i 1775, men sandbankene utenfor byen stopper bølgene fra de verste ødeleggelsene.

Plassering og orientering

Klassiske hus på Algarvekysten
Klassiske hus på Algarvekysten
Algarve, i utkanten av Europa

Algarve ligger helt på sørspissen av Portugal og lenger sørvest i Europa er det ikke mulig å komme. Heldigvis er det enkelt å komme hit med fly fra Norge. Det er Faro som er hovedstaden på Algarvekysten. Der finner man også den internasjonale flyplassen, som har flere forbindelser til norske byer, særlig om sommeren. Fra Faro går det billige lokaltog til alle de viktigste badebyene langs kysten. Det går også hurtigtog til Lisboa og andre byer i Portugal, mens Spania nås enklest med buss.

En solrik perle ved Atlanterhavet

Algarvekysten har 300 soldager i året og om sommeren er du nærmest garantert fint vær. Temperaturen er alltid god sammenlignet med Norge og beliggenheten ved Atlanterhavet gjør at det ofte blåser en behagelig avkjølende bris på varme sommerdager. Den samme vinden kan føre til litt regn og kuling om vinteren, men det varer sjelden lenge og selv i januar er det ofte sol og 15 til 20 grader. Badetemperaturen i havet er veldig god på sommeren.

Aktiviteter for reisende

Prisbelønte strender og spennende natur

Det er mange strender på Algarvekysten og de skiller seg ofte positivt ut fra typiske sydenstrender. Årsaken er den dramatiske naturen med spektakulære klippeformasjoner, særlig vest for Albufeira. En vandretur langs havet anbefales både sommer og vinter og med gode vindforhold er dette et mekka for surfere. Du finner også mer klassiske strender, som den sju kilometer lange Praia de Falesia ved Albufeira, perfekt for barnefamilier.

Kultur og historie

Portugal generellt og Algarve spesiellt var lenge utenfor det gode selskap, blant annet på grunn av beliggenheten omgitt av havet og Spania. Men, det betyr også at området har bevart mye av sitt særpreg og unike atmosfære. Arkitekturen er helt spesiell og her finner du mye god lokal mat og drikke. Prisene er de laveste i Vest-Europa, selv om Portugal etterhvert er blitt et ganske moderne land, med infrastruktur på høyde med andre europeiske land. I de mange pene småbyene går likevel livet videre som det har gjort i århundrer.

Topp 5 ting å gjøre på Algarvekysten

1. Opplev de unike strendene

På Algarvekysten finner man noen gylne, fabelaktige klippeområder hvor naturkreftene har gjort fjell til imponerende klippeformasjoner med vakre strender nedenfor. Her har havet gravd ut dype kløfter og små sandstrender forbundet av tunneler. Noen eksempler er strendene Praia de Alvor og Tres Irmaos.

2. Utforsk gamlebyen i Faro

Selv om Faro er hovedstaden på Algarvekysten består gamlebyen av små lave hus i tradisjonell stil. De trange gatene er fotgjengervennlige og her finner du mange små butikker og cafèer i forskjellige farger. Ikke glem å besøke den vakre katedralen.

3. Lokal mat og drikke

Det portugiske kjøkkenet er basert på tradisjoner og lokale råvarer. Nærheten til Atlanterhavet gjør at fisk og skalldyr er en viktig ingrediens. Men, her finner man også mat som er inspirert av både det fjerne Østen og Afrika. Man må jo huske at portugiserne i lang tid var store sjøfarere og tok med seg spennende mat til hjemlandet.

4. Utflukt til hovedstaden Lisboa

Intet besøk i Portugal er komplett uten en tur innom den spesielle hovedstaden Lisboa. Dette er en storby som på mange måter er noe helt for seg selv. Fortsatt kjører eldgamle trikker av tre opp og ned i stupbratte gater og utelivet i Barrio Alta er berømt for sine mange lokale restauranter og underholdning. Her finner man også mange museèr i verdensklasse.

5. Markeder og shopping

Fortsatt er det på lokale markeder at folk kjøper fisk, frukt, grønt, klær og mye annet. Et marked som ofte trekkes fram er Mercado de Olhao, med livlig handel av krydder, delikatesser og lokale varer. I tillegg er det flere kjøpesentere der alt som er lokalt produsert er meget rimelig.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til