Finne Feriehus og leiligheter i Østerrike

Høydepunkter i Østerrike

  • Flotte vintersteder
  • Fantastiske alpelandskap
  • Elegante Wien
  • Mozarts Salzburg
  • Hundrevis av gamle slott

Den beste Feriehus og leiligheter i Østerrike

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Matrei In Osttirol, Tirol
Leilighet • 45 m² • 1 Soverom
4,1
(53 vurderinger)
Det fredelige distriktet Feld ligger bare 4 km fra byen Matrei i Øst-Tyrol. Området er en del av den vakre Hoge Tauern nasjonalpark. The Angerer House ligger i en rolig, solrik beliggenhet nær kanten av en skog. Huset tilhører Larcher-familien. Det er romslig og vakkert innredet. Eierne er lette og velkomne barn. Det er en leilighet for to personer i første etasje. En 120 m2 leilighet med tre soverom og en balkong ligger i andre etasje. Den private hagen med møbler, sving, lysbilde og grill er foran huset. Du finner et paradis for vandrere rett utenfor døren. Det er ingen naboer bortsett fr...
fra kr 444 / natt
mer...
Liebenfels, Kärnten
Leilighet • 44 m² • 1 Soverom
4,6
(13 vurderinger)
Nyt ferien omgitt av natur på den største Berber hestestudenten i Tyskland og Østerrike i et komfortabelt trehytte med økologisk kvalitetsmøbler. Leiligheten til 3 personer ligger på 1250 meter høyde i et rolig sted omgitt av vakre grønne enger og skoger. Omgitt av ren natur og flotte turstier. Klagenfurt, Worthersee og flyplassen ligger bare 30 minutter med bil. Leiligheten på 44 kvm består av en romslig stue og spisestue med komplett kjøkken, bad og soverom. På dette huset er en tre dekk. Terrassen på sørsiden vender mot hestene, låven og en fantastisk utsikt over Klagenfurter Becken og m...
fra kr 774 / natt
mer...
Mieming, Tirol
Fjellhytte • 45 m² • 1 Soverom
3,6
(17 vurderinger)
Dette feriehuset har et komfortabelt soverom og er ideelt for et par. Feriehuset har en rolig beliggenhet i et skogsområde i Tyrol. Huset er omgitt av en inngjerdet hage og terrassen er det perfekte stedet å slappe av i. Huset ligger i Obsteig-området i landsbyen nær Mieming. Fra hytta kan du gå rett inn i skogen, hvor du fullt ut kan nyte den vakre naturen. De nærmeste restaurantene ligger 100 meter unna, og det er en innsjø 1,5 km unna. En dag i svømmebassenget (1,5 km) er også verdt. Interiøret er ferdig med mye ved og kjøkkenet har oppvaskmaskin og stekeovn. Maksimalt 2 kjæledyr er till...
fra kr 831 / natt

Andre eiendomstyper i Østerrike som kan være interessante:

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Østerrike

kr 2 727til 8 apr - 15 apr
kr 2 888 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Østerrike

36%til 8 apr - 15 apr
43% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Østerrike

Trivelige leiligheter i alpelandskap

Østerrike er så midt i Europa man kan komme og tilbyr en unik blanding av nord, sør, øst og vest. Landet er verdenskjent for sine mange slott og den majestetiske byen Wien. Men, det mest imponerende i Østerrike er Alpene, både vinter og sommer. Fjellene er perfekt for både fotturer og skiturer. Det er i fjellene man finner det største utvalget av ferieleiligheter og hytter i Østerrike, men leiiligheter er det også mange av i andre deler av landet, blant annet rundt hovedstaden.

Ferieleiligheter med utsikt

I Østerrike kan du leie en hel bondegård i alpelandskap, eller ta inn på et gjestehus i fortryllende landskap i pittoreske småbyer. Feriehusene ligger spredt oppover dalsidene i Tyrol, de fleste med hage og terrasse. Uansett har alle en storslått utsikt. Foretrekker du storbyer, som Salzburg og Wien, er det også gode muligheter for å finne seg en moderne leilighet med kort vei til alle fasiliteter, men fortsatt med utsikt, til fjell eller vann.

Språket i Østerrike er tysk, men dialekten som snakkes er nærmest uforståelig selv for tyskere. Heldigvis kan de fleste også snakke standard tysk.

Plassering og orientering

Midt i Europa

Østerrike er det mest sentrale landet i Europa, med Tyskland og Tsjekkia i nord, Italia i sør, Sveits i vest og Slovakia og Ungarn i øst. Gode forbindelser både til og internt i landet gjør feriereisen til en fornøyelse. Det går fly fra Norge til byer som Wien og Salzburg og fra disse er det bare et par timer med tog eller buss til alle andre steder i landet. Velger du å kjøre selv er veinettet godt utbygd i Østerrike og kjøreturen gjennom Tyskland går jo kjapt unna.

Mildere enn Norge, med snøgaranti

Klimaet i Østerrike varierer fra høyfjellet i vest til slettene i øst. Generelt kan det sies å være noen grader varmere i Norge, men kommer du høyt nok opp i Alpene er det alltid snø og mange av skistedene har garantert gode forhold. Om sommeren er det stort sett behagelig uansett høydemeter, men Wien kan av og til slå til med over 35 varmegrader.

Fjellandskap i Østerrike
Fjellandskap i Østerrike

Aktiviteter for reisende

Østerrike om vinteren

Landet er berømt for vintersport og du finner mange skisteder som er godt tilrettelagt for både nybegynnere og viderekommende. Hochfilzen har nylig arrangert VM i skiskyting, det sier jo sitt og Innsbruck har arrangert OL flere ganger. Skiheiser, alpinbakker og langrennsløyper finner man overalt i fjellene.

Østerrike om sommeren

Om sommeren blir vintersportsstedene magisk gjort om til behagelige oaser i forhold til varmen i lavlandet i Sør-Europa. De mange heisene er perfekte for de som vil gå fotturer og bestige fjell. Byer som Wien og Salzburg passer hele året, men er ekstra fortryllende når sola varmer og utecafèene er åpne. Glem heller ikke de mange søte småbyene, som det er mange av i dalene i Østerrike.

Alpene
Alpene

Topp 5 ting å gjøre i Østerrike

1. Besøk hovedstaden Wien

Wien er en av de mest majestetiske byene du noensinne vil oppleve. Dette har vært en viktig by i hundrevis av år og det merkes på antall palasser og andre historiske bygninger. Wien har en egen form for eleganse, som merkes godt selv i shopping-strøkene i sentrum. Butikkene og spisestedene ligger gjerne i gamle historiske bygninger. En av Europas største elver, Donau, flyter gjennom den Østerrikske hovedstaden og her er det enorme parkområder, som er perfekt for en badetur med familien.

2. Opplev Mozarts Salzburg

Salzburg er fødebyen til Wolfgang Amadeus Mozart, noe som gjør byen til en stor attraksjon i seg selv. Men, byen har også en unik og elegant gamleby med flere slott som rager over byen. Salzburg er nemlig omgitt av høye dalsider omtrent i alle retninger.

3. Stå på ski

Særlig i delstatene Tyrol, Vorarlberg og Salzburg finner du mange skiområder. De er alle velutstyrt med gondolbaner, ski- og stolheiser. I de store skiområdene i Alpene i Østerrike finnes det minst 50 forskjellige heisanlegg og du kan glede deg over hundrevis av kilometer med preparerte skibakker.

4. Topptur på sommeren

Om sommeren spiller fjellene også en stor rolle, men da uten ski. Her er det gode muligheter for en aktiv ferie med aktiviteter som fjellvandring og fjellklatring. Det alpine landskapet gir også muligheter for andre villmarksopplevelser. Kan vi foreslå rafting, paragliding, rappellering eller mountainbiking? De mange skiheisene og gondolene er ypperlige for å komme seg opp til toppen av fjellet.

5. Se på et slott

Østerrike har hundrevis av slott i tillegg til klostre og ridderborger. Du finner dem over hele landet og du ser dem ofte fra lang avstand. Disse byggverkene fremstår som historiske og arkitektoniske perler, men de byr også besøkende på ulike aktiviteter. De fleste av borgene ble bygget i middelalderen og var ofte også datidens tollstasjoner.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i ØsterrikeBooking.com Feriehus og leiligheter i Østerrike
Airbnb Feriehus og leiligheter i ØsterrikeAirbnb Feriehus og leiligheter i Østerrike
Vrbo Feriehus og leiligheter i ØsterrikeVrbo Feriehus og leiligheter i Østerrike
Bookiply Feriehus og leiligheter i ØsterrikeBookiply Feriehus og leiligheter i Østerrike
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i ØsterrikeFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Østerrike
Abritel Feriehus og leiligheter i ØsterrikeAbritel Feriehus og leiligheter i Østerrike
HRS Feriehus og leiligheter i ØsterrikeHRS Feriehus og leiligheter i Østerrike
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Østerrike