1. Hjelpesenter
  2. Søkeinformasjon
  3. Søkeinformasjon

Hvordan ser jeg om en bolig er tilgjengelig?

Velg dine reisedatoer i kalenderen i søkeboksen. Dermed gjør du et søk etter dine spesifikke datoer og vi kan vise deg med nøyaktighet akkurat hvilke boliger som er tilgjengelige. I enkelte tilfeller må du sende en bestillingsforespørsel først som kan enten bli akseptert eller avslått av boligeieren innen 48 timer. Boliger som kan leies uten denne forespørselen kan du finne ved å klikke på "Bare boliger du kan bestille umiddelbart" under "Boligtype" fanen blant filtere på nettsiden.

Svarte denne artikkelen på ditt spørsmål?