1. Hjelpesenter
  2. Søkeinformasjon
  3. Søkeinformasjon

Hvordan kan jeg velge et eksakt område?

En mulighet er å bruke filtere for max avstand: Først, velg ditt reisemål på hjemmesiden og gjør et søk. Deretter velg max avstand til, f.eks. bysentrum eller stranda, som et filter funnet under "Avstand til" fanen. Vennligst vær oppmerksom på at avstanden er målt som luftlinje og at det muligens ikke er den praktiske avstanden du får med f.eks. bil. En annen mulighet er ved å tegne et søkeområde: Du kan tegne det nøyaktige området du vil ønsker å finne ferieboliger i direkte på kartet. Klikk på knappen "Tegn søkeområde" i øvre høyre hjørne og bare tegn området du ønsker for søket. (Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig for mobilnettlesere.)

Svarte denne artikkelen på ditt spørsmål?